Аналіз параметрів діагностування аварійних режимів роботи асинхронних двигунів у сільському господарстві - Мінкін, О. В.; Понятих, М. О.; Попова, Ірина Олексіївна; Попова, Ирина Алексеевна; Popova, Iryna (ТДАТУ, 2019)
В роботі проаналізовано причини виходу з ладу асинхронних двигунів в АПК і систематизовані параметри, за якими діагностуються їх аварійні режими в засобах контролю і захисту.
Keywords: двигун; асинхронні двигуни; енергообладнання; параметри діагностування аварійних режимів; аварійні режими