Удосконалення агрегатування вітчизняного культиватора КПО-8 «Червонец» - Надикто, Володимир Трохимович; Надыкто, Владимир Трофимович; Nadykto, Volodymyr; Аюбов, Абдулмелік Мухтарович; Аюбов, Абдулмелик Мухтарович; Aiubov, Abdulmelik; Кувачов, Володимир Петрович; Кувачев, Владимир Петрович; Kuvachov, Volodymyr; Ігнатьєв, Євген Ігорович; Игнатьев, Евгений Игоревич; Ihnatiev, Yevhen (My University, 2020)
Кризова нині ситуація а чи ні − у вітчизняного сільгоспвиробника однією із головних задач була і буде така: як забезпечити себе відносно дешевою і, найго-ловніше, надійною технікою. Зазначимо, що квасний патріотизм тут ні до чого. Адже якщо українська мобільна енергетика і сільськогосподарський реманент бу-дуть мати низьку якість (а значить і надійність), то ніяким їх здешевленням ситу-ації не виправити. Вітчизняні аграрії купували і будуть купувати хай і значно до-рожчу, але більш надійну закордонну техніку. Інша справа, що в кінцевому раху-нку це може призвести до великої біди.
Keywords: КПО-8 «Червонец»; сільськогосподарський агрегат; СГА; автономний мобі-льний енерготехнологічний комплекс; машинно-тракторним агрегатом; МТА; трактори; заднього навісного механізму; ЗНМ; трактора ХТЗ-16131