Вступ до фаху: конспект лекцій для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» зі спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» - Ковальов, Олександр Олександрович; Ковалев, Александр Александрович; Kovalov, Oleksandr; Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyryl; Олексієнко, Вадим Олександрович; Алексеенко, Вадим Александрович; Oleksiienko, Vadym; Паляничка, Надія Олександрівна; Паляничка, Надежда Александровна; Palianychka, Nadiia; et al. (Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2021)
Дисципліна «Вступ до фаху» вивчається на кафедри ОПХВ факультету МТ для спеціальності «Галузеве машинобудування». Метою дисципліни є ознайомлення студентів з базовими напрямами діяльності спеціалістів у переробній галузі промисловості, підготовка фахівців, здатних ставити і вирішувати завдання, що передбачають творчий аналіз існуючих технологій, конструкцій машин різних галузей системи АПК. Курс складається з двох змістовних модулів.
Keywords: конспект лекцій; галузеве машинобудування; сільськогосподарська продукція; переробка харчової сировини; подрібнення плодово-овочевої сировини