Опис до патенту на корисну модель № 123979 "Кавітаційний опалювальний пристрій системи теплопостачання" - Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola; Хлепітько, В. В.; Постол, Юлія Олександрівна; Постол, Юлия Александровна; Postol, Yuliia (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2018)
Кавітаційний опалювальний пристрій містить насос з приводом, труби для під'єднання до входу і виходу насоса, трасу, радіатор, розширювальний сосуд, на виході насоса встановлено дросель. Додатково в систему теплопостачання введений кавітаційний пристрій та використано вихрову трубу
Keywords: опалювальний пристрій; систему теплопостачання; кавітаційний пристрій