Економічна сутність, функції і принципи оплати праці та основні заходи її покращення - Петрига, О. М.; Прус, Юрій Олександрович; Прус, Юрий Александрович; Prus, Yurii (My University, 2019)
Органи державної статистики виділяють номінальну і реальну заробітну плату. Номінальна заробітна плата нараховує! ься працівникам у грошовій і натуральній формі за відпрацьований час або виконану роботу. Реальна заробітна плата характеризує кількість товарів та послуг, що можна придбати за номінальну заробітну плату.
Keywords: оплата праці; основна заробітна плата; додаткова заробітна плата; продуктивність праці