Параметри положення викопувальної скоби плуга для викопування саджанців плодових культур - Матковський, Олександр Іванович; Матковский, Александр Иванович; Matkovskyi, Oleksandr; Саньков, Сергій Михайлович; Саньков, Сергей Михайлович; Sankov, Serhii (ТДАТУ, 2021)
Зроблено аналіз сил, які діють на корень саджанця під час викопування за яким надані умови зниження зусилля різання, завдяки їхнього ковзання по лезу вертикального ножа .
Keywords: саджанці плодових культур; різання кореня саджанців; викопування саджанців; механізоване викопування саджанців; викопувальна скоба