Економіка аграрного підприємства: навчальний посібник - Петрига, О. М.; Яворська, Тетяна Іванівна; Яворская, Татьяна Ивановна; Yavorska, Tetiana; Прус, Юрій Олександрович; Прус, Юрий Александрович; Prus, Yurii (Люкс, 2016)
Навчальний посібник підготовлений відповідно до вимог навчальної програми дисципліни. В ньому послідовно та логічно викладено теоретичні, методичні та практичні питання формування і розвитку аграрного підприємства. Посібник вигідно відрізняється від інших видань більш широким розглядом питань економіки виробництва продукції галузей рослинництва і тваринництва. Для поглибленого засвоєння навчального матеріалу використані таблиці, схеми та графіки, дані науково-дослідних установ і передового досвіду щодо ефективності використання землі, засобів виробництва, трудових ресурсів. Для студентів і викладачів вищих аграрних закладів освіти, керівників та спеціалістів аграрних підприємств і тих, хто самостійно вивчає економіку цих підприємств з метою підвищення кваліфікації та ведення аграрного бізнесу.
Keywords: навчальний посібник; розвиток аграрного підприємства; маркетинг; бізнес-планування; Земельний кодекс; земельний кадастр; моніторинг земель; собівартість продукції; землекористування; економіка виробництва технічних культур