Інноваційна складова розвитку аграрної сфері області - Тебенко, Віта Миколаївна; Тебенко, Вита Николаевна; Tebenko, Vita (My University, 2021)
Інноваційна діяльність є основною складовою системи заходів щодо прискорення розвитку аграрного сектору та підвищення його конкурентоспроможності. Інноваційна діяльність виступає різновидом підприємницької діяльності, тому в інноваціях мають бути зацікавлені в першу чергу суб’єкти господарювання.
Keywords: інноваційна діяльність; аграрна галузь; аграрний сектор; Запорізька область