Опис до патенту на корисну модель № 138144 "Пристрій підготовлення й перероблення відходів гальванічного виробництва" - Мовчан, Сергій Іванович; Мовчан, Сергей Иванович; Movchan, Serhii (Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, 2019)
Пристрій підготовлення й перероблення відходів гальванічного виробництва містить камеру видалення надлишкової вологи, камеру приготування добавок при виготовленні будівельних матеріалів, камеру хімічного оброблення агресивних відходів та камеру формування виробу для складування та додатково встановлено блок стабілізації зневодненого осаду
Keywords: перероблення відходів гальванічного виробництва; утилізації відходів гальванічного виробництва