АгроТаврія: видання Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2020)
На шпальтах видання висвітлені важливі та цікаві події з життя університету, що відбувалися у липні-серпні.
Keywords: рейтинг Webometrics; досягнення; стипендіати; День прапора; День Незалежності; дослідження; молоді науковці; дистанційне навчання; меморіальна дошка; великий аграрій; Дмитро Костянтинович Моторний