Митне регулювання зовнішньоекономічної діяльності - Демченко, Іван Володимирович; Демченко, Иван Владимирович; Demchenko, Ivan (My University, 2018)
Розвиток економіки та тісна інтеграція національного господарства в глобалізовану фінансову систему світу – суміжні категорії. Разом з тим, пріоритети державного регулювання стосуються не лише інтересів бізнесу, а охоплюють соціальну відповідальність та фіскальний аспект. Митне регулювання – складова фінансово-кредитного механізму зовнішньоекономічної діяльності суб’єктів господарювання.
Keywords: державне регулювання; митне регулювання; зовнішньоекономічна діяльность; зовнішня торгівля