Спеціалізований програмний модуль розрахунку режимів різання свердел в середовищі швидкої Delphi - Кузьменко, В. В.; Пихтєєва, Ірина Вікторівна; Пыхтеева, Ирина Викторовна; Pykhtieieva, Iryna (ТДАТУ, 2015)
UK: В роботі пропонується розроблений в середовищі швидкої Delphi програмний модуль для розрахунку режимів різання свердел в системі технічної підготовки виробництва, проведено верифікацію програми, виявлено, що створений програмний модуль повністю відповідає поставленому завданню і немає логічних помилок. RU: В работе предлагается разработанный в среде быстрой Delphі программный модуль для расчета режимов резания сверл в системе технической подготовки производства, проведена верификация программы, выявлено, что созданный программный модуль полностью отвечает поставленной задаче и нет логических ошибок. EN: In work is offered developed in the environment fast Delphі the program module for calculation of modes of cutting of drills in system of technical training of manufacture, verification of the program is lead {carried out}, is revealed, that the created program module completely answers a task in view and there are no logic mistakes.
Специализированный программный модуль расчетa режимов резания сверел в среде быстрого DELPHІ
The specialized program module calculation of modes of cutting of drills in to the environment fast DELPHІ
Keywords: cпеціалізований програмний модуль; режими різання; свердління; розсвердлювання; зенкування; розгортання; цекування; візуальні мови програмування; інтерфейс