Опис до патенту на корисну модель № 126763 "Пристрій очищення повітря" - Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola; Константинов, А. В.; Петренко, Костянтин Григорович; Петренко, Константин Григорьевич; Petrenko, Kostiantyn; Постол, Юлія Олександрівна; Постол, Юлия Александровна; Postol, Yuliia (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2018)
Пристрій очищення повітря включає компресор, холодильник стисненого повітря, первинний очищувач, повітрозбірник з дренажним клапаном. В систему введений відцентровий водомасло-відокремлювач та встановлено терморегулюючий вентиль
Keywords: очищення повітря; компресор; холодильник стисненого повітря; первинний очищувач; повітрозбірник; дренажний клапан; водомасловідокремлювач; терморегулюючий вентиль; пневматична техніка; стиснене повітря