Історія створення та сучасний стан колекції рідкісних та цінних видань НБ: досвід роботи - Білоцька, Ольга Миколаївна; Белоцкая, Ольга Николаевна; Bilotska, Olha (My University, 2017)
У четвертому випуску інформаційного бюлетеня розміщено статті провідних фахівців з різних напрямків бібліотечної роботи, які висвітлюють досвід роботи наукової бібліотеки. Видання призначене широкому загалу працівників бібліотек вищої школи.
Keywords: рідкісні і цінні видання; наукова бібліотека