Спосіб фільтрації напоїв і пристрій для його здійснення - Заугольніков, М. С. (ТДАТУ, 2020)
Запропоновано спосіб фільтрування напоїв та пристрій для його здійснення.
Keywords: студент; магістрант; збірник; фільтрація напоїв; обробка відстою; фільтрування мутного напою