Жінки на війні: українські берегині, українські Героїні : презентація до дня української жінки - Білоцька, Ольга Миколаївна (Запоріжжя: НБ ТДАТУ, 2026)
Війна – найстрашніше слово для людства. Вона приносить біль, втрати й руйнує життя. Подвиг жінки на війні – неоціненний і часто залишається непоміченим. Жінки разом із чоловіками завжди стояли на захисті держави. Жінки на фронтах, у визвольній боротьбі в різні періоди історії України - саме про це презентація.
Keywords: Жінки в лавах УСС; жінки у визвольній боротьбі; жінки в УГА; війна і жіноча доля; жінки в армії УНР; дівчата під Крутами; героїні ОУН-УПА; Українки на фронтах Другої світової; Героїні Запорізького краю; жінки в сучасній російсько-українській війні; Випускниці ТДАТУ у сучасній війні