Обґрунтування організаційно-інженерних рішень процесу приготування кормів для ферми великої рогатої худоби товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма Мир» Мелітопольського району Запорізької області: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Магістр - Сімонова, Анастасія (ТДАТУ, 2020)
Головне завдання, яке стоїть перед сільськогосподарським виробництвом, полягає в тому, щоб у стислі строки забезпечити стале постачання населенню всіх видів високоякісних, конкурентоспроможних продуктів харчування.
Keywords: приготування крмів; велика рогата худоба; тваринництво; кормові суміші