Динаміка контингенту здобувачів ТДАТУ у 2022-2023 навчальному році - Ломейко, Олександр Петрович; Самойчук, Кирило Олегович; Lomeiko, Oleksandr; Samoichuk, Kyryl (Запоріжжя : 2023, 2023)
UA: У статті викладені статистичні дані зміни контингенту здобувачів вищої освіти в Таврійському державному агротехнологічному університету імені Дмитра Моторного за 2022- 2023 н.р. На прикладі цих даних проаналізовано причини зміни контингенту в сучасних реаліях воєнного стану та переміщеного навчального закладу в розрізі факультетів та форми навчання. Надані рекомендації для підвищення чисельності здобувачів університету на наступні роки. EN: The article presents statistical data on changes in the contingent of higher education graduates at the Dmytro Motornyi Tavria State Agrotechnological University for 2022-2023. On the example of these data, the reasons for the change in the contingent in the modern realities of the military state and the displaced educational institution were analyzed in terms of faculties and forms of education. Recommendations are provided for increasing the number of university graduates for the following years.
Dynamics of the contingent of TDATU students in the 2022-2023 academic years
Keywords: контингент здобувачів; причини відрахування; зміна контингенту здобувачів вищої освіти; тенденція змін; contingent of students; reasons for exclusion; change in contingent of higher education applicants; trend of changes