Продуктивність різних гібридів соняшнику в умовах південного Степу України - Покопцева, Любов Анатоліївна; Покопцева, Любовь Анатольевна; Pokoptseva, Liubov (My University, 2018)
В Україні соняшник є основною олійною культурою. Щорічно селекціонери створюють нові сорти і гібриди соняшнику, які вносяться до Реєстру сортів рослин України. Зараз є актуальним питання виробництва соняшнику з забезпеченням економічної доцільностійого вирощування та розкриття потенційних можливостей при повному використанні ресурсів екологічної зони.
Keywords: соняшник; реєстр сортів рослин України; гібрид соняшнику НК Бріо; гібрид соняшнику НК Естрада; оригінатор Syngenta; вологість насіння; критерій Ст’юдента; урожайність гібридів; натура; олійність