Обґрунтування схеми та параметрів агрегату для міжрядного обробітку просапних культур в складі борони ротаційної пружинної - Рудь, В. О.; Кувачов, Володимир Петрович; Кувачев, Владимир Петрович; Kuvachov, Volodymyr (ТДАТУ, 2019)
EN: The scheme and operating parameters of the cultivator unit in the composition of the rotary spring harrow for inter-row cultivation of crops of cultivated crops are substantiated. UK: Використання запропонованого знаряддя дозволяє ефективно знищувати бур'яни в фазі сходів або «білої нитки»; створювати сприятливі умови для ґрунтової аерації, завдяки цьому відбувається ефект сухого поливу, який утворюється в результаті перепаду атмосферних температур.
Keywords: соняшник; машини та обладнання в АПК; просапний культиватор; культиватор ALTAIR-5,6; бур'яни