Професія викладача закладів вищої освіти - Мілаєв, Олександр Іванович; Милаев, Александр Иванович; Milaiev, Oleksandr; Милаева, Ирина Ивановна; Мілаєва, Ірина Іванівна; Mіlayeva, Іryna (Мелітополь: ТДАТУ, 2020)
UK: У статті розглянуті проблеми реформування системи професійної освіти, якості до викладацького складу вищої освіти. EN: The problems of reform are reflected in the reform of the system of professional education, as well as the closure of the warehouse of the public education.
Profession of teacher of higher education institutions
Keywords: issues of education; professionalism; professionalism; professionalism; teacher; teacher; викладач вищої освіти; професіоналізм; імідж; професійна робота; педагог; педагогічна діяльність