Удосконалення освітньо-виховного процесу в закладі вищої освіти: збірник науково-методичних праць. Вип. 22 - (:unkn) unknown (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
У збірнику наведено матеріали з науково-методичної і виховної роботи науково-педагогічних працівників університету за підсумками науково- методичної конференції 2018-2019 навчального року
Keywords: Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного; моніторингу; самостійна робота; трактори і автомобілі; дуальна освіта; формування толерантності; гідропривод мехатронних систем; рослинництво; триботехніка