Ріст і продуктивність різних сортів персика у Південному Степу України - Алексєєва, Ольга Миколаївна; Алексеева, Ольга Николаевна; Aleksieieva, Olha; Кравченко, Т. М. (Мелітополь: ТДАТУ, 2013)
Досліджено вплив схеми посадки на силу росту та урожайність різних сортів персика
Keywords: ріст; продуктивність; персик; дозрівання плодів; сила росту