Аналіз пристроїв для виявлення механічних пошкоджень асинхронного двигуна - Макенов, П. С.; Курчанов, А. А. (ТДАТУ, 2021)
Застосування сучасних приладів пошуку пошкоджень АД дозволить вчасно виявити пошкодження на ранніх стадіях, скоротити час їх ремонту.
Keywords: двигун; вузли двигуна; ультразвуковий дефектоскоп; асинхронний двигун