Використання подрібнення у процесі приготування корму - Шестопалов, О. М. (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
Обґрунтовано використання подрібнювача для корму тварин.
Keywords: подрібнювач; корма; агропромисловий комплекс; комбікорма; подрібнювання