Аналіз параметрів обмоток динамічного навантаження при несиметрії напруги. - Попова, Ірина Олексіївна (Переяслав: Університет Григорія Сковороди у Переяславі, 2024)
У статті досліджено вплив на повні опори обмоток динамічного навантаження Г-подібної схеми заміщення в залежності від швидкості обертання (ковзання) ротору динамічного навантаження при несиметрії напруг на затискачах.
Keywords: динамічне навантаження; ковзання; повний опори