Нефінансова звітність вітчизняних підприємств - Гасан, В. Д (ТДАТУ, 2021)
Розвиток національної економіки може бути забезпечений механізмом поступового впровадження принципів соціальної відповідальності бізнесу, яку «… доцільно розглядати як інститут сталого розвитку економіки, який функціонує завдяки закріпленню законодавчих та соціальних норм впливу бізнесу на суспільство та навколишнє середовище», а також запровадженням нефінансової звітності у діяльність вітчизняних підприємств.
Keywords: національна економіка; соціальна відповідальність бізнесу; інститут сталого розвитку; аграрний ринок; нефінансова звітність підприємства; стейкхолдери