Гендерні особливості мовної комунікації - Нестерчук, А. М. (ТДАТУ, 2019)
Гендерним особливостям в процесі мовної комунікації належить значна роль, і головним критерієм комунікативної поведінки є саме стереотипні уявлення про комунікативні ролі чоловіка й жінки в просторі міжмовної комунікації
Keywords: гендерний статус; спілкування; мовлення