Обгрунтування технологічних і організаційних заходів з підготовки виробництва ремонту сільськогосподарських машин на базі фермерського господарства «Вікторія 17» Якимівського (Мелітопольського) району Запорізької області: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Магістр - Конюшин, Андрій (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
Мета дослідження - обґрунтування технологічних і організаційних заходів з підготовки виробництва ремонту сільськогосподарських машин для фермерських господарств, зниження трудомісткості їх ремонту та підвищення продуктивності, шляхом розробки оптимізованого технологічного процесу ремонту. В роботі запропоновано більш вдосконалена схема технологічного процесу ремонту машин в майстерні, обґрунтовані рішення із реалізації запропонованої технології, розроблений технологічний план дільниці. Робота може бути застосована для ремонтних майстерень підприємств, що обслуговують машинно-тракторний парк.
Keywords: технологічний процес; ремонт; організація виробництва; сільськогосподарська машина; дефекти; охорона праці; собівартість; економія; період окупності