Економічна природа втрат виробництва продукції рослинництва: сутність, класифікація, види - Костякова, Анна Анатоліївна; Костякова, Анна Анатолиевна; Kostyakova, Anna (ТДАТУ, 2011)
UK: Визначено економічну суть втрат виробництва та їх зростаючу роль визначення в виробничих процесах вирощування продукції рослинництва. Розкрито проблемні питання визначення та класифікації втрат виробництва в процесі управління ними. EN: The economic essence of losses of manufacture and their increasing role of a recognition in productions of cultivation of production of plant growing is defined. It is opened problem questions of definition, classification of losses of manufacture in managerial process by them.
Keywords: рослинництво; витрати виробництва; втрати виробництва; матеріальні витрати; трудові витрати; plant growing; expenses of manufacture; manufacture loss