Розробка тарувального стенда для визначення тягового опору робочих органів ґрунтообробних машин методом тензометрування - Рижов, О. І. (ТДАТУ, 2020)
Розроблено конструкцію стенда та наведено результати тарування кільцевої октогональної тензоланки при визначенні тягового опору робочих органів ґрунтообробних машин.
Keywords: студент; магістрант; збірник; тяговий опір; тарування; тарування тензоланок