Управління конкурентоспроможністю підприємства в ринкових умовах: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня Магістр - Ковганко, Андрій Анатолійович (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
Метою магістерської роботи є розвиток теоретичних засад та практичних рекомендацій формування системи управління конкурентоспроможністю сільськогосподарських підприємств.
Keywords: системи управління; сільськогосподарські підприємства; управління конкурентоспроможністю підприємства; управлінські рішення; соціально-економічні системи