АгроТаврія: видання Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2015)
На шпальтах видання висвітлені важливі та цікаві події з життя університету, що відбувалися у травні.
Keywords: День науки; 70-річчя Великої Перемоги; Георгій Гулівер; екологи ТДАТУ; презентація підприємств AGROFUSION; Софіївські зорі Таврії - 2015