Формування комплексу маркетингових комунікацій у збутовій діяльності ПрАТ «Комбінат «Придніпровський»: кваліфікаційна робота магістра ОПП 075 «Маркетинг» - Кукіна, Наталя Володимирівна; Kukina, Natalia (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Об’єктом дослідження є процес формування маркетингових комунікацій у збутовій діяльності підприємств молочної галузі. Предметом дослідження виступають теоретико-методологічні підходи та практичні інструменти маркетингових комунікацій, що застосовуються у збутовій діяльності ПрАТ «Комбінат «Придніпровський» на ринку молока та молочних продуктів. Мета кваліфікаційної магістерської роботи – обґрунтування та розробка комплексу маркетингових комунікацій, спрямованого на підвищення ефективності збутової діяльності підприємства на ринку молока та молочних продуктів.
Keywords: маркетингові комунікації; збутова діяльність; програма мотивації партнерів; персоналізовані комунікації; ринок молочної продукції