Зміст фізики у агротехнічних коледжах - Барканов, А. Б. (Однорог, 2019)
EN: The questions of physics content in agrotechnical colleges are considered. The ways of introduction of a professionally oriented material into the course of physics for agrotechnical colleges are offered. UK: Розглянуто питання змісту фізики в агротехнічних коледжах. Запропоновано шляхи впровадження професійно орієнтованого матеріалу в курс фізики для агротехнічних коледжів.
Keywords: professional orientation; agrotechnology education; physics; psychology; motivation; profession; interest; фізика; професійна орієнтація; агротехнологічна освіта; психологія; професія; мотивація