Потенціал використання гідропоніки в промислових масштабах - Ковальов, Олександр Олександрович; Kovalov, Oleksandr; Паляничка, Надія Олександрівна; Palianychka, Nadiia; Ковальов, Микита Костянтинович (Харків: ДБТУ, 2025)
Гідропоніка - це метод вирощування рослин без ґрунту, в якому корені рослин знаходяться у водному розчині, що містить всі необхідні поживні речовини. Ця технологія має потенціал для значного підвищення ефективності сільського господарства та зменшення негативного впливу на навколишнє середовище.
Keywords: гідропоніка; вирощування рослин