Ринок туристичних послуг: методичні вказівки для практичних занять для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» зі спеціальності 242 «Туризм і рекреація» за ОПП «Туризм» - Лисак, Оксана Іванівна; Lysak, Oksana (Запоріжжя : ТДАТУ, 2024)
Методичні вказівки для практичних робіт з дисципліни «Ринок туристичних послуг» покликані забезпечити здобувачів теоретичними знаннями та практичними навичками, необхідними для успішної професійної діяльності у сфері туризму. Вони спрямовані на формування у здобувачів цілісного розуміння функціонування туристичного ринку, основних тенденцій його розвитку, а також ключових методів аналізу та управління.
Keywords: ринок туристичних послуг; індустрія туризму