Молодим садам - молоді руки - (:unkn) unknown (My University, 2014)
Для покращення бази практичної підготовки агрономів у 2008 році було закладено дослідний сад Інституту агротехнологій та екології ТДАТУ.
Keywords: ТДАТУ