Технологія вакуумного охолодження плодів черешні - Ломейко, Олександр Петрович; Ломейко, Александр Петрович; Lomeiko, Oleksandr; Єфіменко, Лілія Василівна; Ефименко, Лилия Васильевна; Yefimenko, Liliia (My University, 2018)
Зберігання та переробка продукції рослинництва одні з найважливіших елементів агропромислового комплексу України, саме тому існує постійна необхідність модернізації та удосконалення цих галузей. Впровадження та розробка інноваційних технологій зберігання може сприяти значному поліпшенню стану розвитку сільського господарства нашої країни. Охолодження вважається одним із найбільш важливих кроків у післязбиральному ланцюзі обробки сільськогосподарської продукції.
Keywords: зберігання продукції рослинництва; переробка продукції рослинництва; охолодження сільськогосподарської продукції; черешня; органолептичні властивості плодів черешні; вакуумне охолодження плодів черешні