Фізіологічний стан листків черешні за органічної технології вирощування в умовах Південного Степу України - Злоєдова, А. В. (ТДАТУ, 2018)
З’ясування впливу системи утримання ґрунту в органічному саду на площу листкової поверхні, вміст пігментів фотосинтезу та водний режим у листках черешні в умовах Південного Степу України.
Keywords: грунтово-кліматичні умови; черешня; сорт Валерій Чкалов; сорт Ділема; чистий пар; волога у листках; тургоресцентність