Роль міжнародних організацій у покращені охорони праці в Україні: вплив всесвітньої організації праці (ilo) та інших міжнародних організацій на розвиток політики охорони праці в Україні - Кінаш, Д. В. (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
В умовах сучасних економічних та соціальних змін питання охорони праці стає дедалі актуальнішим. Міжнародні організації, зокрема, Всесвітня організація праці (ILO), відіграють ключову роль у формуванні та реалізації ефективної політики охорони праці в Україні [1]. Ця стаття розглядає вплив ILO та інших міжнародних організацій на покращення умов праці в країні, а також аналізує існуючі проблеми та напрямки для подальшої співпраці.
Keywords: охорона праці; всесвітня організація праці; тренінг; семінар