Особливості розрахунку точки беззбитковості в аграрній сфері - Моссаковський, В. Б.; Костякова, Анна Анатоліївна; Костякова, Анна Анатолиевна; Kostyakova, Anna; Кононенко, Т. В. (My University, 2009)
Наукові дослідження з питань розрахунку та використання результатів аналізу точки беззбитковості в аграрній сфері свідчать про потребу уточнення як теоретичних, так і практичних положень щодо її визначення. Цей показник дає можливість передбачити результати господарської діяльності на підставі прогнозних даних про рівень витрат і ціну реалізації.
Keywords: точка беззбитковості; аграрна сфера; рівень витрат; ціна реалізації; вихід продукції; витрати; собівартість