Обґрунтування параметрів функціонального стану магнітопроводу і механічноі частини асинхронного електродвигуна - Мамонтов, Р. В. (ТДАТУ, 2019)
Робота присвячена обґрунтуванню параметрів функціонального стану магнітопроводу і механічної частини асинхронного електродвигуна при періодичному контролі.
Keywords: енергообладнання; електродвигун; експлуатація асинхронних електродвигунів; діагностування магнітопроводу; відхилення втрат в магнітопроводі