Наукова діяльність студентів-енергетиків для покращення підготовки до професійної діяльності. - Попова, Ірина Олексіївна; Квітка, Сергій Олексійович; Чаусов, Сергій Володимирович (Varna, Bulgaria, 2022)
Наукова гурткова робота студента сприяє розвитку творчих здібностей особистості, його самоорганізації, вмінню бачити проблеми і знаходити шляхи їх вирішення, збагачує інтелект студента, розвиває допитливість, цілеспрямованість, самостійність, сприяє винахідливій діяльності, підвищує як його професійну компетентність, ефективність навчально-виховного процесу у ВНЗ, так і підготовку до професійної діяльності у енергетичній сфері.