РОЗРОБКА ВЕБ-САЙТУ НА ОСНОВІ ФРЕЙМВОРКА LARAVEL ДЛЯ СТВОРЕННЯ ФОРМИ РЕЄСТРАЦІЇ НА УЯВНУ КОНФЕРЕНЦІЮ. - Леонтьєва, Вікторія Володимирівна; Кондрат’єва, Наталія; Свириденко, Василь; Касапов, Геннадій; Лаур, Денис (My University, 2024)
У роботі розглядаються особливості розробки веб-сайту з формою реєстрації на уявну конференцію із застосуванням фреймворка Laravel. Проаналізовано ключові переваги Laravel, висвітлено основні етапи створення веб-сайту із використанням вбудованих механізмів Laravel для полегшення процесу розробки. Наведено рекомендації щодо ефективного використання фреймворка Laravel.
Keywords: веб-сайт; Laravel; форма реєстрації; фреймворк; веб-розробка сайту; website; framework; registration form; web development