Свято як форма організації сімейного дозвілля в сучасних соціокультурних умовах - Поправко, Ольга Вікторівна; Поправко, Ольга Викторовна; Popravko, Olha (My University, 2018)
Організація дозвілля – одна з основних функцій сім’ї, мета якої полягає в об’єднанні усіх членів родини, створенні сприятливого психологічного клімату й раціонального використання ними вільного часу.
Keywords: сім'я; дозвілля; свято; спілкування; святкова культура; родинні традиції