Управління стратегічним розвитком підприємства : кваліфікаційна робота бакалавра : спец. 073 Менеджмент ОПП «Менеджмент» - Фіріч, Анастасія Геннадіївна (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Об’єктом дослідження є організація оплати праці на підприємстві ПАТ «Запоріжсталь». Предметом дослідження є процеси, теоретичні та практичні аспекти розподілу, формування та ефективність використання фонду оплати праці, інструменти мотивації працюючих кадрів з напрямом на систему оплати праці. Методи дослідження. У роботі було використано сучасні методи, а саме – PESTEL-аналіз; SWOT-аналіз; графічний; порівняння , статистичний метод. У першому розділі висвітлено теоретичні основи організації оплати праці, форми та системи оплати праці. Другий розділ містить аналіз організаційноекономічної характеристики та організації оплати праці ПАТ «Запоріжсталь», а також виявлені проблеми та визначені напрямки вдосконалення організації оплати праці.
Keywords: оплата праці; система оплати праці; організація оплати праці; фонд оплати праці