Придатність рослинної сировини до низькотемпературного заморожування - Безуглий, Є. В. (ТДАТУ, 2020)
Розглянуто фактори, що визначають придатність рослинної сировини до низькотемпературного заморожування.
Keywords: студент; магістрант; збірник; заморожування харчових продуктів; метод консервування; придатність рослинної сировини