Аналіз обороту роздрібної торгівлі в Україні - Панченко, П. (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
На даному етапі розвитку нашої країни торгівля є одним із найголовніших факторів розвитку економіки, тому що саме оптова та роздрібна торгівля лідує серед галузей економіки по надходженнях до бюджету. Таким чином торгівля впливає не тільки соціально-економічну частину, а й на сектор споживання
Keywords: роздрібна торгівля; розвиток економіки; оптова торгівля; роздрібна торгівля