Вплив енергетичних параметрів на енергоємність при очищенні зерна на зернопунктах - Никифорова, Л. Є.; Постнікова, Марина Вікторівна; Постникова, Марина Викторовна; Postnikova, Marina; Карпова, О. П. (My University, 2010)
UK: Запропоновано для розробки науково-обґрунтованих норм витрат електроенергії на потокових лініях зернопунктів враховувати енергетичні фактори, які впливають на питомі витрати електроенергії. RU: Предложено для разработки научно-обоснованных норм расхода электроэнергии на поточных линиях зернопунктов учитывать энергетические факторы, которые влияют на удельный расход электроэнергии. EN: It is offered for development scientifically-motivated rates of the races-move to electric powers on production lines of the corn points take into account energy factors, which influence upon specific consumption of the electric powers.
Влияние энергетических параметров на энергоёмкость при очистке зерна на зернопунктах
Influence energy parameter on energy сарасітy when clearing grain on corn points
Keywords: раціональне використання електроенергії; питомі витрати електроенергії; завантаження електродвигунів; енергоємність